Kroki: Meni nedostale onaj....invizibl.Onaj što se samozadovoljavao brisanjem postova i zaključavanjem tema.Nagradno pitanje:Dioktore šta mu je?Mislim da bi bilo plemenito da mu se otvori jedna temai da mu se daju ključevi da radi šta?Pa da briše piše briše piše briše piše.....mučenik.
Pa ne može sad kada je uložio u abrihter i mora da radi da se vraća...Uostalom ima on tu i tamo manjih ili većih klonova koji obolevaju s vremna na vreme od sličnog sindroma,a ima i svoje buljaše i učenike koji doduše samo čatuju očekujući svog idola...pa se uvek ima kome ponuditi ono čime i njega pohranismo bezbroj puta,al' sada nema ko da pobriše toliko,pa je mnogo lepše,ali priznajem dosadnije...niko to nije voleo više od njega,čudo jedno koliko je mogao da primi i obriše kada svi spavaju ne bi li ujutro ostalo samo njegovo pametovanje ili je po meni to vreme koristio da opere usta i još što šta kako bi u očima poklonika ostao neštećenog auspuha i dubokog grla...
Baš mi fali da mi kaže kako ako me otera uz pomoć gazde odavde neću imati gde da živim ili neću imati gde da se uvalim kako je već on to umeo...Sada je valjda svestan koliko mu je uvaljeno u metrima blago rečeno...ima od čega da živi...
Ko se zadnji smeje najslađe se smeje,pa zato kolega i ako plačeš plači,em manje piškiš,em nema ko da te gleda...