Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 8287, replies: 288
total: 288, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28  29  last page last page of 29
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 29
gollubiccca
#281: (2008-10-29 23:38)
ca blues: ….eto takooo….

…kao klinac sam od oca čuo….poseduješ samo novac koji si potrošio…

….vrlo verovatno da sam zbog radi zaljubljenosti u tu izjavu ceo život trošio i težio da potrošim više nego je realno bilo moguće…i uspevalo mi je…pojma neznam kako, ali je….

…neki put kad pomislim na minula vremena učini mi se da ništa ne bih posedovao da nisam trošio novac preko svih limita…

…naravno…moji troškovi su uvek bili u realnim okvirima…hiljada gore hiljada dole, ali to e toa…

….vremenom sam ukapirao da mi najviše novca odlazi na ličnu higijenu i troškove puta…

…putovalo se i putovalo…ukrug i okolo kruga…i daleko i blizu…i u skladu sa tim, a i preko sklada trošilo…

…tu je zaista važilo ….ako ne potrošiš ne možeš ni zaraditi…

…na ličnu higijenu se prekomerno trošilo….sve iz razloga aristokratske razmaženosti…zube, recimo, perem strogo određenom vrstom paste i tipom četkice…

….zadesno spavaš van predviđenog obitavališta i ujutru prvo navučeš čizme, pališ cigaretu i do prvog dragstora za četkicu i pastu..pa tek ondak poseta toaletu i jutarnji obred toalete….dezodorans i krema za lice isto tako …u paketu…ybg…nivein maneken…

…to naravno ostaje u zadesnom toaletu….eventualno u prvom usputnom kontejneru jer nemam mesta u reporterskoj torbi…

…i uvek mi je bilo zanimljivo kada u malim mestima…sa svega jednom koliko toliko pristojnom parfimerijom….radnice počinju da se smeju jer već treće ili četvrto jutro kupujem identičan set za reparaciju…..

…ima neko vreme…te i takve vrste troškova sam vidno redukovao…prestala su putovanja, a i sve češće me mrzi da spavam van predviđenog obitavališta…neki prijatelji kažu…počeo si da staraš…

…ybg….ne može se isključiti mogućnost da je to istina…bar za sada ne…dok proverim pa će se obavestim…

..elem…pre izvesnog vremena počesto sam spavao van predviđenog obitavališta….toliko često da je bilo sasvim normalno imati dve kompletne kolekcije za toaletu…

…aha…

….negde u vreme kada me to već počelo iritirati…informisan sam da ona ima određenih urinarno genitalnih tegoba….niš posebno…no za mene kao razmaženo dete vrlo neuobičajeno…

….tražim nalaz da pogledam….ostao u kartonu u lokalnom domu zdravlja…el este a??...

…anamnestički podaci…promiskuitetnost kod mene ne postoji u anamnezi…tvrdi ni kod nje…dobro de…mene ionako neš baš zabole za to…

…ali popizdim na sebe kako sam takvo što sebi mogao dozvoliti…ljakse beš mi mater…no dobro….pomenuta infekcija i onako nije baš nešta što bi preterano uzbuđivalo no nije ni prijatno saznanje da to postoji….

….aj danas aj sutra….i neki dan čekam prevoz i snimim veliku svetleću reklamu biohemijska laboratorija…upsss…redno bi bilo dečače….put te naneo i odradi to….uđem proverim radno vreme i zakažem posetu za sledeće jutro…

…tog sledećeg jutra…na onom formularčiću zaokružim dve potrebne stavke…predam čašicu sa urinom i kivetu sa uzorkom brisa….i neš mi padne na pamet….zaokružim sve četiri stavke testa na narkotike….

…zašto sam to uradio pojma nemam….već mesecima se razbijam od vutre to ja odlično znam…al zašto tražim medicinsku potvrdu toga…to mi uopšte nije bilo jasno…al ono …ebeš hiljadu gore il dole nek zarade ljudi ….

….setim se danas da sam to uradio, a da nisam otišao za rezultate analize….super taman kad naiđem da svratim i preuzmem…

….uđem u ambulantu…dobar dan dobar dan…nađe ona devojčica traženo ime u spisku…pusti print i prilično gadljivo mi doda isti…ybt kao da je rezultat analize inficirao njen papir u kaseti printera…al ajde…biće da sam ja samo razmaženi skot koji je ceo život okružen medicinarima…

…previjem ja papir…čitaću kući…doviđenja prijatno…doviđenja prijatno…

…sednem lepo u knjižaru koja to više nije…skuvam kafu i otvorim papir….

…..izgled, boja, sadržaj taloga, zasejana kultura, svašta nešta….upssss…..BO….

…gledam opet….BO…ybt ša ovde nije u redu…šah….

…pozovem prijatelja…divnog ljuda medicinara…des bre doktore ša se radi…ti pročitam nešta pa mi kaš kolko mi ni dobro..a???...kaže čitaj…

…čitam ja, on čujem, zapisuje nešta…završim ja čitanje…doktore…a??....

…kaže…BO…ali bi stvarno vreme bilo da počneš živeti urednim životom…vidiš ti koliko je tu taloga…još ti fali pesak u buregu ili kanalu…koji će ti moj to u životu…malo ti pesak u glavi no ti fali i u bubregu…

…dobro doktore ebo te pesak…pričaj ..infekcija..a??...

…kaže…ako si lud nisi slep…el vidiš da su ljudi napisali BO…a??...

…vidim…kažem…vidim al ne verujem…

…kaže…jašta neg neveruješ, jašta…ti si uvek više verovao kurvama nego normalnom svetu….i sad bi ti otišao tamo da laborante i doktore ubeđuješ da si bolestan jer ti kurva rekla da jesi, a oni su nesposobni da to otkriju…a??....

…dobro de ne seri, ne mora me oma prozivaš za agresivnost i netrpeljivost prema medicinarima….završim ja razgovor…i onako letimično bacim pogled na onaj drugi list…test na narkotike….

auuuu ybt….tu pa tek nisam mogao da verujem…kakve ja dobavljače imam sunce ti žeženo….auuuu pa to je za priču…

….prisustvo thc pozitivan…sintetski halucinogeni pozitivan…sedativni opijati poreklom iz opijuma pozitivan…

…ša je ovo u pičku materinu…

….otkucam mejl prijatelju, policajcu iz okruženja ….navedem anamnestičke podatke i pitam za mišljenje….

…on mi odgovori…da pošaljem ja dvojicu operativaca na razgovor sa tobom…onako inkognito a??...ti si, kaže, udžbenički primer….sipaju ti drogu u vutru…. ...

…el este…a??...

…i taakooo…zahvaljujući nekoj hiljadici gore….nepotrebno potrošenoj, reklo bi se na prvi pogled….spoznam….

….bgd je kapija orijenta….tu se brale sipa droga u vutru… .......

sve je ovo interesantno cuti..al se smorih do kraja ,skrati malo izrazavanja-to i profesori Srpskog jezika zameraju tu dugu pricu,bez vise poenti,osim iako nije nesto kao poema ili roman???

Odgovorila sam na temu jedanput,da klinci prave novi put pa i Beograg, pa i provinciju...nije vreme isto..pa ni u zapadnim zemljama(ne pravim se..zivela sam i tamo i u Bgd-u i u provinciji i sve...da bas ne kazem..,al dosta BRE

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-10-29 23:40

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#282: (2008-10-30 01:42)
....pod a)...

sve je ovo interesantno cuti..al se smorih do kraja

...ti nemoj slušati nego čitaj.....

..pod b)....

profesori Srpskog jezika zameraju

...ybg...ja govorim i pišem srpskohrvatskim jezikom.....

...pod c)....

osim iako nije nesto kao poema ili roman

...iz napisanog se da videti, reč je o operetskom libretu....

....pod d)....

...hvala lepo za vrh strane.... ....

....pod e).....

....pod eeeee...ah da.....

...beograde beograde na ušću dveju reka ispod avale....beograde beograde.... ...

Updated 3 time(s), Last update (ca blues) 2008-10-30 01:47

ca blues (male, 36)
#283: (2008-10-30 02:13)
..kad sam ja ishla u vrtic rekli su mi da je mnogo teze biti pisac nego biti kriticar... ..pisci sanjaju..a kritichari su kad su bili mali hteli da budu pisci..pa ih niko nije primetio.. ..zato mnogo volim kritike u novinama..gledam vrli kriticaru vashu kritiku u najmanjoj prostoriji svoga stana..ona je sad ispred meme a sdedeceg trenutka ce biti iza mene.. ..a shto se tiche libreta..nije problem naci kompozitora.. ..teshko je naci choveka.. ..A i glupost nije stvar provincije..nego duha...i sad mi je dosta..i idem..
damma (female, 27)
damma iz diznilenda
#284: (2008-10-30 16:14)
gollubiccca:
ca blues: ….eto takooo….

…kao klinac sam od oca čuo….poseduješ samo novac koji si potrošio…

….vrlo verovatno da sam zbog radi zaljubljenosti u tu izjavu ceo život trošio i težio da potrošim više nego je realno bilo moguće…i uspevalo mi je…pojma neznam kako, ali je….

…neki put kad pomislim na minula vremena učini mi se da ništa ne bih posedovao da nisam trošio novac preko svih limita…

…naravno…moji troškovi su uvek bili u realnim okvirima…hiljada gore hiljada dole, ali to e toa…

….vremenom sam ukapirao da mi najviše novca odlazi na ličnu higijenu i troškove puta…

…putovalo se i putovalo…ukrug i okolo kruga…i daleko i blizu…i u skladu sa tim, a i preko sklada trošilo…

…tu je zaista važilo ….ako ne potrošiš ne možeš ni zaraditi…

…na ličnu higijenu se prekomerno trošilo….sve iz razloga aristokratske razmaženosti…zube, recimo, perem strogo određenom vrstom paste i tipom četkice…

….zadesno spavaš van predviđenog obitavališta i ujutru prvo navučeš čizme, pališ cigaretu i do prvog dragstora za četkicu i pastu..pa tek ondak poseta toaletu i jutarnji obred toalete….dezodorans i krema za lice isto tako …u paketu…ybg…nivein maneken…

…to naravno ostaje u zadesnom toaletu….eventualno u prvom usputnom kontejneru jer nemam mesta u reporterskoj torbi…

…i uvek mi je bilo zanimljivo kada u malim mestima…sa svega jednom koliko toliko pristojnom parfimerijom….radnice počinju da se smeju jer već treće ili četvrto jutro kupujem identičan set za reparaciju…..

…ima neko vreme…te i takve vrste troškova sam vidno redukovao…prestala su putovanja, a i sve češće me mrzi da spavam van predviđenog obitavališta…neki prijatelji kažu…počeo si da staraš…

…ybg….ne može se isključiti mogućnost da je to istina…bar za sada ne…dok proverim pa će se obavestim…

..elem…pre izvesnog vremena počesto sam spavao van predviđenog obitavališta….toliko često da je bilo sasvim normalno imati dve kompletne kolekcije za toaletu…

…aha…

….negde u vreme kada me to već počelo iritirati…informisan sam da ona ima određenih urinarno genitalnih tegoba….niš posebno…no za mene kao razmaženo dete vrlo neuobičajeno…

….tražim nalaz da pogledam….ostao u kartonu u lokalnom domu zdravlja…el este a??...

…anamnestički podaci…promiskuitetnost kod mene ne postoji u anamnezi…tvrdi ni kod nje…dobro de…mene ionako neš baš zabole za to…

…ali popizdim na sebe kako sam takvo što sebi mogao dozvoliti…ljakse beš mi mater…no dobro….pomenuta infekcija i onako nije baš nešta što bi preterano uzbuđivalo no nije ni prijatno saznanje da to postoji….

….aj danas aj sutra….i neki dan čekam prevoz i snimim veliku svetleću reklamu biohemijska laboratorija…upsss…redno bi bilo dečače….put te naneo i odradi to….uđem proverim radno vreme i zakažem posetu za sledeće jutro…

…tog sledećeg jutra…na onom formularčiću zaokružim dve potrebne stavke…predam čašicu sa urinom i kivetu sa uzorkom brisa….i neš mi padne na pamet….zaokružim sve četiri stavke testa na narkotike….

…zašto sam to uradio pojma nemam….već mesecima se razbijam od vutre to ja odlično znam…al zašto tražim medicinsku potvrdu toga…to mi uopšte nije bilo jasno…al ono …ebeš hiljadu gore il dole nek zarade ljudi ….

….setim se danas da sam to uradio, a da nisam otišao za rezultate analize….super taman kad naiđem da svratim i preuzmem…

….uđem u ambulantu…dobar dan dobar dan…nađe ona devojčica traženo ime u spisku…pusti print i prilično gadljivo mi doda isti…ybt kao da je rezultat analize inficirao njen papir u kaseti printera…al ajde…biće da sam ja samo razmaženi skot koji je ceo život okružen medicinarima…

…previjem ja papir…čitaću kući…doviđenja prijatno…doviđenja prijatno…

…sednem lepo u knjižaru koja to više nije…skuvam kafu i otvorim papir….

…..izgled, boja, sadržaj taloga, zasejana kultura, svašta nešta….upssss…..BO….

…gledam opet….BO…ybt ša ovde nije u redu…šah….

…pozovem prijatelja…divnog ljuda medicinara…des bre doktore ša se radi…ti pročitam nešta pa mi kaš kolko mi ni dobro..a???...kaže čitaj…

…čitam ja, on čujem, zapisuje nešta…završim ja čitanje…doktore…a??....

…kaže…BO…ali bi stvarno vreme bilo da počneš živeti urednim životom…vidiš ti koliko je tu taloga…još ti fali pesak u buregu ili kanalu…koji će ti moj to u životu…malo ti pesak u glavi no ti fali i u bubregu…

…dobro doktore ebo te pesak…pričaj ..infekcija..a??...

…kaže…ako si lud nisi slep…el vidiš da su ljudi napisali BO…a??...

…vidim…kažem…vidim al ne verujem…

…kaže…jašta neg neveruješ, jašta…ti si uvek više verovao kurvama nego normalnom svetu….i sad bi ti otišao tamo da laborante i doktore ubeđuješ da si bolestan jer ti kurva rekla da jesi, a oni su nesposobni da to otkriju…a??....

…dobro de ne seri, ne mora me oma prozivaš za agresivnost i netrpeljivost prema medicinarima….završim ja razgovor…i onako letimično bacim pogled na onaj drugi list…test na narkotike….

auuuu ybt….tu pa tek nisam mogao da verujem…kakve ja dobavljače imam sunce ti žeženo….auuuu pa to je za priču…

….prisustvo thc pozitivan…sintetski halucinogeni pozitivan…sedativni opijati poreklom iz opijuma pozitivan…

…ša je ovo u pičku materinu…

….otkucam mejl prijatelju, policajcu iz okruženja ….navedem anamnestičke podatke i pitam za mišljenje….

…on mi odgovori…da pošaljem ja dvojicu operativaca na razgovor sa tobom…onako inkognito a??...ti si, kaže, udžbenički primer….sipaju ti drogu u vutru…. ...

…el este…a??...

…i taakooo…zahvaljujući nekoj hiljadici gore….nepotrebno potrošenoj, reklo bi se na prvi pogled….spoznam….

….bgd je kapija orijenta….tu se brale sipa droga u vutru… .......

sve je ovo interesantno cuti..al se smorih do kraja ,skrati malo izrazavanja-to i profesori Srpskog jezika zameraju tu dugu pricu,bez vise poenti,osim iako nije nesto kao poema ili roman???

Odgovorila sam na temu jedanput,da klinci prave novi put pa i Beograg, pa i provinciju...nije vreme isto..pa ni u zapadnim zemljama(ne pravim se..zivela sam i tamo i u Bgd-u i u provinciji i sve...da bas ne kazem..,al dosta BRE

...verujem da bi profesori srpskog jezika,imali sta da pitaju nasu visokoletachicu...npr,sta je "pisachica" htela da nam kaze?...ali ok...njoj je lakse da deli savete i kritike jerbo se smorila...chuj...dokona zena se smorila... ...al' dosta bre...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Please note: VIP members do not see advertising
#285: (2008-10-30 16:57)
Po mom "vidjenju " stavri ja mislim da je bird.spremna za klub 27....takve vrline treba negde lepo da dodju do izražaja....ili mozda na temu o majmunima.....ali , ne moze ,ona je just a bird...Tako da je Klub 27 adekvatniji ako se Kolega ca slozi sa pomenutim..............
unusual (female, 34)
#286: (2008-11-02 01:39)
....WINDOWS
- ..Shta si kliknula ceo ekran je isped tebe plav...
..A nish nisam dirala...to se pljuju ovi na forumu..pa tako sve poplavi..ovog puta nisam ja...
-Pa shto i ti ne pljujesh kad se svi pljuju...
-pa ja ne mogu,ja imam samo pet poruka u toku dana ..pa mozda bi mogla da se pljuckam tek naveche..a to mi je malko komplikovano..
-A i oni su jako vazne osobe..tako im bar pishe kad otvorish profil..
A ja nisam vazna..nisam platila chlanarinu..
-znam da mrzish uplatnice..reshicu to ujutro..
Hvala draga prijateljice..ali ne zelim..
Chekaj a koliko je platio taj shto se najvishe pljuje..
Pa ja mislim da je isto..za sve ..
.treba svima da odgovorish..shta tu blate..
..hm,kad bi platila chlanarinu..morala bi da znam shta ko nosi u novchaniku..koje su boje nechije gace i ko je koga kresnuo..u poslednjem sazivu..ko jede shkembice a ko ne i definitivno shta se nalazi u palmoticevoj u Beogradu..a to je vec bulevarska shtampa..kad ocu to da znam gledam skupshtinu..ne virim u meni drage prozore..
..Snasha je danas pushtala madonu..i luna je donela neko pice..time se sad bavim..
-Cekaj da li su svi beogradjani....
......ili...
- nemam pojma..
..Provincijalci su i ovako samo stanje duha...a sada idem....
..nedirajte mi snove...
damma (female, 27)
damma iz diznilenda
gagic

VIP
#287: (2008-11-02 14:25)
nije to dilema već i jedno i drugo...

stvar je u vaspitanju i šta se ponese od kuće
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
Vronsky

VIP
#288: (2008-11-03 09:09)
Ne biramo mesto gde cemo prvi put zaplakati ...
Biramo nacin kojim cemo ovom pustahijom hoditi ...
Znas kol'ko me svrbi roglja na tavanu sta kom pise u licnoj karti ...
Coek je coek, koju god travu miris'o ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 288, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28  29  last page last page of 29
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis