Romance Cafe forums

All forums

ko je, sta je uopste dobra riba...  

views: 7939, replies: 208
total: 208, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 21
DANAI

VIP
#1: (2008-07-08 14:42)
...Hajde malo da vidimo sta bi gospoda i dame imali da kazu i o ovoj temi, za frajere je bilo polemike na sve moguce nacine...sad da vidimo....dame, sta mislite, da li ste i sta je za vas dobra riba, u svakom smislu , pitanje stoji i za gospodu , opisite nam malo dobru , pravu ribu , ali ozbiljno, da malo udjemo u sustinu jel moze...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#2: (2008-07-08 16:10)
Dobre ribe ne obitavaju na ovim prostorima. Na ovakve sajtove zaluta poneka dobra, ali vrlo brzo nadje zanimaciju, i malo se zadrzi, tek da zapiski teren. Voila.
uDveReci (female, 32)
Poruka na poruku porukica :)
#3: (2008-07-08 16:25)
Dobra riba je riba sa mozgom! Ne kazem da ga druge nemaju, ovo je samo radi naglasavanja istog. A taj mozak mora da razume sopstvenu prirodu, potrebe, da oseca sopstveno telo i da maksimalno dobro upravlja sa njim. Takodje, jako je bitno da TAJ mozak, razume MUSHKI mozak (makar to bila samo metaforichka kategorija) i da mu pruza tacno ono shto on trazi. Savrshen tajming je kljuch svega! Kao ono kad zbog zurenja u utakmicu Barselona-Atletik, muskarac zaboravi da otrese pepeo od cigarete i shvati da ovaj samo shto nije pao na tepih, cime bi izazvao za njega besmislenu reakciju suprotnog pola, uveo ga u prepirku dok jednim okom pokusava da prati utakmicu... kad ono, pojavljuje se zena (riba) za MOZGOM i uz smesak mu pruza pikslu.... Tu otprilike padaju sve barijere.... Kako tu zenu ne voleti? Nije vazno da li je premrsava ili predebela, da li ima sitne ici i tanka usta, male grudi i ravnu zadnjicu.... taj chin razumevanja je sustina onoga... biti dobra riba (zena).

Jeeee... ala sam se raspisao....
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#4: (2008-07-08 16:30)
shto bi reko moJ drug Spale....

''ja sam perverzan....lozzim se na mozak!''

ovo mu je samo jedan od nachina da se priblizzi...onjushi....lizne...gricne....
a jebe sve shto ima 2 noge....
za one sa 4 josh niJe priznao.....

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#5: (2008-07-08 17:23)
Više mi se sviđa izraz veverica od ribe.
Flying Dutchman (male, 33)
sail away...
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-07-08 17:36)
... Shta uostalom znachi pojam "riba"... Meni riba i nije neshto na oko, za videti... Mozhda za pod zub... Ali ne kazhe se "shto bi pojeo ovu ribu"... khm... zagrizao da... Dobro, loopetam... Delete...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
nnoocc

VIP
#7: (2008-07-08 17:59)

Khm, khm...
Ne znam zašto, ali imam utisak, kad smo već kod definicije pojma "riba", da je onaj koji je taj izraz prvi put upotrebio to učinio pod uticajem čula mirisa, a ne vida. (Asocijacija: "... od glave smrdi.") Pa se ondaK vremenom taj naziv raširio i na nosioca, pardon nositeljku, iste. Zašto? Poima nemam. (Možda u to vreme nije bilo dezodoransa?!) E sad, to što svi, kad čujemo reč "riba", pomislimo na nešto u najmanju ruku lepo, to samo govori o šarenolikosti ljudskih (muških?!) ukusa.

Ala ga izkomplikovah! Svaka mi čast.

Updated 1 time(s), Last update (nnoocc) 2008-07-08 18:02

nnoocc (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#8: (2008-07-08 18:12)
Cenim da si na sjajnom putu, da dobru ribu nikada niti vidish, niti ``omirishesh``

Dobra riba je dobra riba i nema tu puno palamudjenja. Ona pleni i kada njake... Ona ima onu nit zbog koje ispada fijoka.

Ne, ne mora da bude chkapi kosmichka, ali mora svakako da bude kompletna osoba koja te jednostavno oduva zzeshtje no cunami.

Ima jedna tak`a.
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#9: (2008-07-08 18:18)
(Pa, ako smo koristili rech frajer, zashto ne bismo i riba?!)
E, sad, kod riba je situacija neshto slozhenija nego kod frajera, jer, dobra riba mora da ima SVE.
I izgled i blistavi um.
MilenicaM (female, 28)
negde...
#10: (2008-07-08 18:21)
Chekaj malo; a frajer treba da ima shta? ... i dobar um ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
total: 208, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 21
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis