Romance Cafe forums

All forums

Gde mogu sa nabavim...  

views: 5554, replies: 85
total: 85, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-11-07 14:25
Gde mogu sa nabavim...
... shtagod

... materijale, alate, delove, gotove proizvode, usluge...

pitajte - mozhda neko zna

kad` svratite da pitate, pogledajte prethodne postove - mozhda znate odgovor na nechije pitanje
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2008-04-04 00:40)
Gde mogu sa nabavim...
nije druze nista novo, radim sa tom srafilicom vetj 5 godina, pa mi otisla baterija, od starosti, a znas kad se naviknes na alatku, volis je vishe nego zenu
htedoh da te pitam gde ti je to odavde, tj ovde
, ne znam di si?

Updated 1 time(s), Last update (colby) 2008-04-04 00:42

colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
Partybrejker
#72: (2008-04-04 00:48)
Gde mogu sa nabavim...
... u Niderlendu

... btw, msm da cesh za takav tip pre naci aku na buvljaku, kod ovih shto prodaju alat... to su naravno potpuno novi akumulatori, ali mislim da nemash potrebe da placash neku paprenu cifru onim leshinarima sa Dorcola, mozhe te izaci skoro kao nova bushilica ... i, odmah uzmi dve - dok ti je jedna na bushilici drugu mozhesh da punish ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#73: (2008-07-02 17:53)
Gde mogu sa nabavim...
potrebno..al stvarno...25 komada metalnih buradi..sa chepom...duzzine 90,a precnika 60cm...mogu koristena,ali da u njima nije bio neki nuklerani materijal....(ekologija,bato)....
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#74: (2008-07-02 17:59)
Gde mogu sa nabavim...
Praviš splav... Imam uputstvo za izgradnju,al' imaš i ti verovatno... Videh neki dan lik u Provu pravi veliki sa dve cisterne nove umesto buradi... Odvuče u Beograd i proda za 30000e... Napravi met. konstrukciju,pod i krov,taman za ugostitelje...

'erem,ko zna što ti trebaju burad... da skladištiš leševe verovatno...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#75: (2008-07-02 18:04)
Gde mogu sa nabavim...
..ma na pola si ubo....menjam ispod vec postojeceg splavitja...sto je zajebaniji posao...znaci izbacujem ona stara..menjam nosece grede,i stavljam nova burad...jebeno je sto je iznad kutjica...tu ni moje ronilacko iskustvo ne pomaze bas previse...

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-07-02 18:16

ferlajt (male, 99)
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2008-07-02 19:14)
Gde mogu sa nabavim...
najbolje da ukrades ...tako svi rade
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#77: (2008-07-02 21:10)
Gde mogu sa nabavim...
ferlajt: ..ma na pola si ubo....menjam ispod vec postojeceg splavitja...sto je zajebaniji posao...znaci izbacujem ona stara..menjam nosece grede,i stavljam nova burad...jebeno je sto je iznad kutjica...tu ni moje ronilacko iskustvo ne pomaze bas previse...

Koliki je 6x6 ? A i ovaj pored ti je kao terasa ili tuđi ? Ili jedan,ali ne vidim... Vidi sa FMP-om ko im najviše kupuje ili ima garantovano po oglasima novosti i halo oglasi...

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-02 21:14

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#78: (2008-07-05 11:29)
Gde mogu sa nabavim...
ferlajt: potrebno..al stvarno...25 komada metalnih buradi..sa chepom...duzzine 90,a precnika 60cm...mogu koristena,ali da u njima nije bio neki nuklerani materijal....(ekologija,bato)....

U NIS-u ima ( za Niš ne znam ), ako si stvarno zaintersovan. Možeš i dole do Francuske br.52 do IMK da odeš.

I ako se šališ, dobro je. Bolje nego da se srećemo samo na 0+ temama...
Drina (female, 73)
#79: (2008-07-05 11:38)
Gde mogu sa nabavim...
omiljena doktorko svakakvu dobrotu od tebe sam ocekivao...al ovo oko burica je prevazislo sva moja ocekivanja....bravo mala..u medjuvremenu sam nesto (verovatno) uradio....neki cika ima shemu...i tako to..ovih dana sam psovao i vikao da cu postati lokalni diler polovnih burica..lakse je nabaviti opijate na ulici nego koristenu metalnu burad..posto su nova u JEEp-comercu oko 25 jevra...al ovo za francusku ulicu nije mi ni palo na pamet...sta je imk...ma raspitacu se..hvala
ferlajt (male, 99)
#80: (2008-07-05 11:41)
Gde mogu sa nabavim...
Industrija metalnih konstrukcija (tata je radio tamo, pa se pravim važna ). Ako ne tu, imaju relativno novu fabriku u Krnjači.

Ako zapne, zovi, a ja ću njega.
Drina (female, 73)
total: 85, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis