Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 65491, replies: 1130
total: 1130, displayed: 10, page: first page previous page ... 103 104 105 106 107 108 109 110  111  112 ... next page last page of 113
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 111
#1101: (2008-11-23 01:31)
Predlozi članova
taman sam krenuo da spavam....

ne, nemoj da tripujesh da ja izigravam sada nechijeg advokata , taman posla... no, svojim predlogom si dotakao sve aktivne chlanove na forumu...

izložio sam svoje mišljenje da je forum postao banalan i da bi ga trebalo freezovati na neko vreme (do božiča). takve mere su nepopularne ali ponekad neophodne.

ti bi, kanda, da ukinesh meni i ostalima pravo da pishemo. da pishemo shta god.

nisam primetio da na ulaznoj stranici sajta pishe samo za literate, metafizichke gigante, emocionalno High inteligentne, produhovljeno bogate....etc

plebs brate, plebs... pisati i samo pisati, bolje nego shmrkati i lokati...

ima obilje tema, chitash shta ti volja, preskachesh takodje...

ali, niko, pa ni ti , ne mozze da da sebi za pravo da predlazze zaustavljanje...

ima ljudi koju su ovde ali ih ti ne vidish

shto? zar svi moraju da se penju na F. Goru da bi bili primetjeni .. ne brate, nikako...

Pusti i bitjesh pushten...

Uvek imamo opciju crvenog X u desnom gornjem uglu monitora... koristi...ja koristim
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#1102: (2008-11-23 08:05)
Predlozi članova
Wrangler: ok!sada ćemo ovako,sve,ali sve što nema veze sa temom će biti obrisano.Danima se vraćate na iste priče i prozivke.Otkuda toliko mržnje u vama ljudi?zašto ste ovde?Mene lično boli uvo za sve neukusne prozivke upućene meni od strane pojedinih članova,vama je najvažnije ko je moderator i kako je došao tu.Ne verujem da vas sva ta vredjanja ispunjavaju,tačnije ne želim da verujem,jer bih onda morala da vas žalim.

toliko o tome.
uživajte!

Pretpostavljam da ovo ima veze sa novopostavljenom seljachkom temom (odslikava duh i celokupan mentalni sklop onih koji uzivaju u njoj), pa zbog toga i nije obrisano (chak je i zakljuchano):

[pegi_64]
VIP
#7: (22.11.2008. 23:23) report bad post
Pali brate,narodnjaci su zakon....
Nightingale: Zamolio bih moderatora da zakljucha ili obrishe ovu temu kao apsolutno nepotrebnu, bar na ovom sajtu.

Ili je mozda josh nekome potrebna?

Da čovek postavi qratz na sajtu , i na njega najahao
msm.. znamo već da si slobodouman, pomeraš granice , rušiš barijere
pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome

tema ostaje,o izražavanju neću ni da pričam.Vaše vaspitanje i kultura.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-11-23 15:42

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#1103: (2008-11-23 15:52)
Свако у свој ћошак!
Аман, људи, читам вас већ 10 мин., па не могу да похватам ко кога... ко овде пије, а ко увек плаћа?
Мала дигресија: Јуче, на другом, културнијем сајту, убеђујем члана да дође у Р. кафе да се и овде дружимо, а он ми одговори: Па, то је мафијашки сајт!
И, докле ћемо овако?!
Да ли можемо да се саберемо, опростимо, заборавимо, и повратимо стари сјај... колико овде има паметних, елоквентних, сјајних, а сви сујетни у П.М, и нико неће да попусти!
DJEVUSKA (female, 46)
Oно што тражите, то ћете и наћи!
pegi_64

VIP
#1104: (2008-11-23 16:03)
Predlozi članova

......o izražavanju neću ni da pričam.Vaše vaspitanje i kultura.

(moderator)

Nema ni potrebe o tome, već o neverovarnim mogućnostima upotrebe širokog spektra Serbskoga vokabulara ....naravno kome je bar deo poznat(sasvim je dovoljno) ..........
pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome
Wrangler

moderator
#1105: (2008-11-23 16:06)
Predlozi članova
Super! Hadje sada bez prozivki.
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
pegi_64

VIP
#1106: (2008-11-23 16:08)
Predlozi članova
pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome
maski

VIP
#1107: (2008-11-23 16:15)
Predlozi članova
e aj stvarno. bez prozivki vishe. znamo ko je peder a ko nije... shta sad moramo stalno o tome.

predlazzem da pustimo da nam vrtNiguzija kreira atmosFeru i shtimung.

gde je gandalf da ga chachka po pishi i neronchetu da svira u frulitzu.

aj sad malo ozbiljno.

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2008-11-23 16:16

maski (female, 38)
jazzamor - travel in order not to arrive
dzontra

VIP
#1108: (2008-11-23 16:17)
Predlozi članova
DrveniKostur:
ne kapiram: zašto uklanjaš legitimne predloge korisnika? ili samo VIP korisnici imaju pravo da saopšte svoj stav. izložio sam svoje mišljenje da je forum postao banalan i da bi ga trebalo freezovati na neko vreme (do božiča). takve mere su nepopularne ali ponekad neophodne. zašto si morala da ukloniš taj predlog? ne kapiram kakvom uspostavljanju kvaliteta diskusije to, jbg, doprinosi.

Kao što neko pemetniji od mene reče, mišljenje je kao guzica - svako ga ima. To ne znači da svako mišljenje treba ispoštovati, kao što je legitimno pravo da izneseš svoje mišljenje, tako je legitimno pravo urednika da odluči da je to mišljenje besmisleno.

Znaš šta je na forumu najveći problem? To što ga neki ljudi koriste da bi pokazivali čiji je veći... ego. Samo u pauzama između ego-ratova dolazi do zatišja, odnosno normalnog pisanja. Ali onda ovi ego manijaci počnu da se žale kako je forum dosadan, pa će eto baš oni, iz čisto dobre volje, malo da zakuvaju jer je njima strašno stalo do sajta.
dzontra (male, 35)
volta
maski

VIP
#1109: (2008-11-23 16:21)
Predlozi članova
ego manijaci NAPRED. kopipejstovaoci slinavih stihova STOJ!

vitezovi bez oklopa - nazad u kuchicu. daj da nam lutka pokazze kako ume s nama.
maski (female, 38)
jazzamor - travel in order not to arrive
#1110: (2009-01-06 17:24)
Predlozi članova
Elem..cenim da ne bi bilo zgoreg da nam se neko 'od nadlezznih' obrati sa obaveshtenjem, vezano za uspostavljanje normalnog funkcionisanja sajta.

Za'valjujem unapred!
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
total: 1130, displayed: 10, page: first page previous page ... 103 104 105 106 107 108 109 110  111  112 ... next page last page of 113
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis