Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 65484, replies: 1129
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 102 103 104 105 106 107 108 109  110  111 ... next page last page of 113
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 110
Wrangler

moderator
#1091: (2008-11-19 20:02)
Predlozi članova

zar smo to umeli samo s njom?
mora da smo tu neku zicu ipak imali u sebi, samo je ona to najbolje iz nas izvlacila...
a zasto je ne bi ponovo pronasli?

Žao mi je što je nisam upoznala jer čujem samo lepe stvari.Da ne budem večeras preemotivna,reći ču samo jedno na tu temu:

Sve ima svoje... Kad mrzne i vri
Kad menja boje... Kad vene i zri
Sve ima svoje... Početak i kraj
Tame postoje da bi prizvale sjaj...
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#1092: (2008-11-23 00:21)
Дуленце...
како да схватим овај '' комплимент''... па, зар и ти '' сине Бруте? ''
Ја имам овај став: Коме се не свиђају моји постови, слободно нека прошета... одавде ме више нико неће отерати... што рече мој друг Пера: ''Ја одавде могу само на Лешће!''
Е, то је ствар принципа... лаку ноћ, друштво... ви, који имате шта да кажете и напишете!
DJEVUSKA (female, 46)
Oно што тражите, то ћете и наћи!
#1093: (2008-11-23 00:32)
Predlozi članova
DrveniKostur: forum je ovih dana dostigao zenit svoje banalnosti i najpametnije bi bilo zamrznuti ga za upis (proglasiti ga read-only) nekoliko sedmica, recimo do božića.

Zar ne misliš kolega da ga autizmom neće niko izlečiti ili i ne može,pa sve i da hoće...Ili misliš da je dovoljno pisati nadrealistične bajke jednom dnevno i biti dovoljan sam sebi ? Ne verujem da ako si pametan možeš da zamisliš nekoliko sopstvenih klonova da bi forum bio po tvojoj volji ili volji dvoje ljudi ili koliko već njih smatraš za ljude...

Vi zaboravili kada je ferka ceo dan sama pisala i svaki dan čestitala svima rođendan,a pred spavanje svima poželela laku noć...sa 10 postova dnevno na 5 tema...

Jbt ne verujem da ste sebični svi koji terate svima uz ...... koliko ispadate ili kako želite da se predstavite...Ne verujem da ćeš ovo shvatiti zlonamerno ili ko drugi,ali ne mogu da ne primetim životni moto: ja i oni koji mene vole napred,a ostali na streljanje...Šta vam je,imate daljinac,pa ja sam oteran na dosadni,a veliki forum,a ne dating sajt,pa me niko nije naterao da napišem šta sam sve ovde morao,od 80 reputa samo su 2 negativna,a i zvezdice znače kao neki rejting...

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-23 00:36

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#1094: (2008-11-23 01:01)
Predlozi članova
pushku odloooooozzzziiiiiii

isprazniiiiiiii

k nooooooozzziiiiii

aj` sada da iskuliramo sva ta bushenja i dobacivanja i pishemo po volji nam dragoj

ko netje da se sigra eno vrata na avliji, pa dzada

ko hotje, dobro nam doshao

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Wrangler

moderator
#1095: (2008-11-23 01:03)
Predlozi članova
ok!sada ćemo ovako,sve,ali sve što nema veze sa temom će biti obrisano.Danima se vraćate na iste priče i prozivke.Otkuda toliko mržnje u vama ljudi?zašto ste ovde?Mene lično boli uvo za sve neukusne prozivke upućene meni od strane pojedinih članova,vama je najvažnije ko je moderator i kako je došao tu.Ne verujem da vas sva ta vredjanja ispunjavaju,tačnije ne želim da verujem,jer bih onda morala da vas žalim.

toliko o tome.
uživajte!
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
Please note: VIP members do not see advertising
#1096: (2008-11-23 01:14)
čarolija je nestala
NeronChe

vidim da si uzeo ulogu tumača moje životne filozofije, ali nemam ništa protiv, naravno. sve je to ok, tu smo da podelimo mišljenja i tumačimo jedni druge u skladu sa međusobnim viđenjima. a moje je (mišljenje) da je forum počeo da vrca od banalnosti i drugih nekvalitetnih karakteristika. te da bi ga, stoga, trebalo freezovati na neko vreme. to je sve, a siguran sam da postoje i drugačija mišljenja i to je super.
DrveniKostur (male, 39)
The heart is a lonely hunter...
#1097: (2008-11-23 01:16)
Predlozi članova
@ WRAN

molim da se ne generalizuje

chak ni moja majke ne kazze; ``moji sinovi su takvi i takvi`` , i ona kazze za svakog ponaosob.

ne interesuje me ko i kako je doshao vetj me interesuje kakva je atmosfra na sajtu...

samo od toga zavisi moja participacija (starijim chlanovima: ne ona participacija koju platjate kod lekara opshte prakse)

dakle, sitna zabadanja me ne dotichu

krupno i neodmereno treshenje kaveza bez preke nuzzde izaziva domino efekat koji rezultira paljenjem buldozzera kao prethodnicom teshke mehanizacije...

ne cimajte i sve tje biti u pedu ...

Predlazzem da me zaista vishe ne zove niko na onaj chat privatni , il` kako se vetj zove
JA TO NE RADIM, PA VAS MOLIM DA NI VI TO MENI NE RADITE

hvala

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-11-23 01:18

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#1098: (2008-11-23 01:17)
Predlozi članova
Predlažem da nas ne žališ,dovoljno je što neki žale sami sebe...samo se ti veseli našoj bolesti i mani žaljenje,ko voli da ga iko žali...

Nije ni meni jasno kako ja sve volim,a mene neki mrze...jbt predlažem da se prestane sa mržnjom,a da ljubav cveta od sada pa dok smo ovde...

Lepo vam žena i reče...što više jašete sve ste više osedlani za svašta nešto...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
JEJICA

VIP
#1099: (2008-11-23 01:19)
Predlozi članova

Predlazzem da me zaista vishe ne zove niko na onaj chat privatni , il` kako se vetj zove
JA TO NE RADIM, PA VAS MOLIM DA NI VI TO MENI NE RADITE

hvala
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment

moram da citiram kolegu, jer mi je vec stvarno dosta poziva na pvt... ne znam da li iko cita moj profil, a lepo sve u njemu pishe.
hvala
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#1100: (2008-11-23 01:22)
Predlozi članova
Wrangler: ok!sada ćemo ovako,sve,ali sve što nema veze sa temom će biti obrisano.Danima se vraćate na iste priče i prozivke.Otkuda toliko mržnje u vama ljudi?zašto ste ovde?Mene lično boli uvo za sve neukusne prozivke upućene meni od strane pojedinih članova,vama je najvažnije ko je moderator i kako je došao tu.Ne verujem da vas sva ta vredjanja ispunjavaju,tačnije ne želim da verujem,jer bih onda morala da vas žalim.

toliko o tome.
uživajte!

ne kapiram: zašto uklanjaš legitimne predloge korisnika? ili samo VIP korisnici imaju pravo da saopšte svoj stav. izložio sam svoje mišljenje da je forum postao banalan i da bi ga trebalo freezovati na neko vreme (do božiča). takve mere su nepopularne ali ponekad neophodne. zašto si morala da ukloniš taj predlog? ne kapiram kakvom uspostavljanju kvaliteta diskusije to, jbg, doprinosi.
DrveniKostur (male, 39)
The heart is a lonely hunter...
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 102 103 104 105 106 107 108 109  110  111 ... next page last page of 113
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis