Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 65453, replies: 1129
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 101 102 103 104 105 106 107 108  109  110 ... next page last page of 113
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 109
#1081: (2008-11-19 19:10)
Predlozi članova
Moze.ali u neki drugi......
Gagicu....ovo je bilo za tebe...ali @ Dream "ulete"....

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-11-19 19:12

unusual (female, 34)
Wrangler

moderator
#1082: (2008-11-19 19:13)
Predlozi članova
gagic: a može li meni da se promeni nik sa gagic na gagić?

teško!Predlažem da razmisliš o gagiTJ
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
gagic

VIP
#1083: (2008-11-19 19:14)
Predlozi članova
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#1084: (2008-11-19 19:15)
Predlozi članova
Ok je da se otkljuchaju dobre teme, ali ne vidim ko bi pisao na njima...

(ochekujem da moja iskrenost ne zasmeta nikome, bar jednom)
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#1085: (2008-11-19 19:18)
Predlozi članova
aj ti kreni prvi...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#1086: (2008-11-19 19:23)
Predlozi članova
Ne budi smeshna...u gornjem postu, mislio sam i na sebe.
Nightingale (male, 36)
Wrangler

moderator
#1087: (2008-11-19 19:26)
Predlozi članova
možda ne bi bilo loše da se za promenu uozbiljmo,na nekim temama,ha?
toliko tema ima na kojima tema zapravo i ne postoji,već se sve polako pretvara u jedan veeeeliki chat.Pa sad,sve ima svoje mesto,zar ne Nightingale?
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#1088: (2008-11-19 19:34)
Predlozi članova
Pa sad, gospodjo/ice moderatorko sa laznom slikom, tako bi trebalo da bude.

Medjutim, ja stvarno ne mogu da Vam objashnjavam kako, zbog chega i od kada to ovde nije sluchaj. Oduzelo bi mi mnogo vremena.

Tragedija (ako to uopshte mozemo tako da nazovemo, jer je ovo ipak "samo" net) je u tome shto je ovaj sajt nekada bio charoban. Sada je postao obichan. Iz ugla svih nas koji su ga doziveli onakvim kao shto je bio ranije, to "obichan" je drugi nachin da se kaze "smetlishte".

Dve osobe su najodgovornije za tu promenu. Jedna koje vishe nema, najvishe. I druga koja je, nesvesno ili svesno, dala sve od sebe da izbrishe i trag charobnog.

Nazad nema.

A ni napred, koliko vidim.

Tapkanje u mestu organski ne podnosim.

Eto.
Nightingale (male, 36)
#1089: (2008-11-19 19:52)
Predlozi članova
@Nightingale

e..stvarno ti se divim ponekad...)))
kako ti uspe da toliko srozas neciju pozitivnu energiju..ili entuzijazam?..
ja ako nemam volje da ucinim..ja i ne kudim..

evo ti dve teme..lepe..stare..na kojima sam krenula da pisem, ne zato sto imam jos nesto posebno pametno da kazem, vec zato sto znam da bi ona volela da pisemo..iskreno. i s dusom..
zar smo to umeli samo s njom?
mora da smo tu neku zicu ipak imali u sebi, samo je ona to najbolje iz nas izvlacila...
a zasto je ne bi ponovo pronasli?

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2008-11-19 19:52

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#1090: (2008-11-19 20:01)
Predlozi članova
Nightingale: Pa sad, gospodjo/ice moderatorko sa laznom slikom, tako bi trebalo da bude.

Medjutim, ja stvarno ne mogu da Vam objashnjavam kako, zbog chega i od kada to ovde nije sluchaj. Oduzelo bi mi mnogo vremena.

Tragedija (ako to uopshte mozemo tako da nazovemo, jer je ovo ipak "samo" net) je u tome shto je ovaj sajt nekada bio charoban. Sada je postao obichan. Iz ugla svih nas koji su ga doziveli onakvim kao shto je bio ranije, to "obichan" je drugi nachin da se kaze "smetlishte".

Dve osobe su najodgovornije za tu promenu. Jedna koje vishe nema, najvishe. I druga koja je, nesvesno ili svesno, dala sve od sebe da izbrishe i trag charobnog.

Nazad nema.

A ni napred, koliko vidim.

Tapkanje u mestu organski ne podnosim.

Eto.

...ni ja ne volim tapkanje u mestu...zato cu da dam otkaz...do tada...vreme cu ubijati ovde...dok me ne oteraju...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 101 102 103 104 105 106 107 108  109  110 ... next page last page of 113
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis