Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 65477, replies: 1129
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 100 101 102 103 104 105 106 107  108  109 ... next page last page of 113
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 108
#1071: (2008-11-14 00:08)
Predlozi članova
... ...ne volim kada se tako lepa zena i pametna pravi blesava...
...a ovaj...sto se ne bi "nastavili"?...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#1072: (2008-11-14 00:12)
Predlozi članova
Wrangler: Neronče,što mi nisi rekao da je Gandalf ovako nadrkan lik?Ne kažem da ti treba vujaklija,niti lepe reči... što se ja nastavljam sa njim?

Pa švrljaš okolo,dele ti komplimente nespretni,a nije ti palo na pamet da budeš sa mnom intimnija... kada smo sami uopšte nisam ovako vulgaran i prost kao šti ti se može učiniti... Kako sam mogao da ti ispričam bilo šta kada se nikada nismo osamili...

Nije najmojenadrkan uvek,samo ti se čini
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
Wrangler

moderator
#1073: (2008-11-14 00:14)
Predlozi članova
kakve trojke?Dečko je prsat?

..a ovaj...sto se ne bi "nastavili"?..

ovaj.. dečko,ne znam koliko ste produktivni da bismo se nastavili
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#1074: (2008-11-14 11:43)
Predlozi članova
NeronChe:
romance-cafe: Neronce, stavljeni ste na spisak, tako da hteli ne hteli morate da me upoznate
vidimo se...

Mora se samo umreti...

Što to ne priznate da morate da me upoznate,a ne ja vas... nije sramota voleti...

Čuj spisak...Pa što nam bar ne kažete koliki je trenutno

Možda je veći od mog

Ubedili ste me,ali ako ne dođu majmuni u punom sastavu,makar i povređeni teško da će me iko videti ili može,ali biću kod hrama u 'crnoj galeriji' sa pesmom '200 žena iz harema ljubilo je njega'...jbg nisam ja kriv što radim sa modelsicama...bolje s njima i dangubiti nego sa nekima znojiti se...živa istina...

Zato majmuni mislite o tome...a zna se koji su,majmuna nema mnogo na sreću...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-14 11:44

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#1075: (2008-11-16 00:42)
Predlozi članova
Dal' postoji neka shansa za postavljanje slika na forumu u fazonu copy-paste (u zamenu za: logovanje na photobucket - pa kochenje, chekanje, smanjivanje, trt-mrt ... 5 min traje dok se sredi slika) ?
do.mirela (female, 32)
19.09.2008. :O)
Please note: VIP members do not see advertising
#1076: (2008-11-19 18:46)
Predlozi članova
Poshto je zakljuchana tema pre no shto sam dobio odgovor prenosim pitanje ovde

Da li bi mogli da otljkuchate dobre teme , koje su zbog davnashnjeg treniranja obesti zakljuchane....?

predlazzem da se na jednom mestu sakupe linkovi , koje tje moderator pregledati i otkljuchati ako smatra da ima razloga za to
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#1077: (2008-11-19 18:49)
Predlozi članova
...pridruzujem se predlogu...imam jos sto sta da napisem na "Istinitim pricama"...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Wrangler

moderator
#1078: (2008-11-19 18:51)
Predlozi članova
Bože,pa mi mislimo isto.
Dream, tema otovrena dok si ponavljao zahtev
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
gagic

VIP
#1079: (2008-11-19 19:01)
Predlozi članova
a može li meni da se promeni nik sa gagic na gagić?

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#1080: (2008-11-19 19:09)
Predlozi članova
Ovako;

ako sada zatajimo u akciji: ``Nadji dobru temu pa da se otkljucha``, onda stvarno ne znam zashto bi iko kasnije imao volju da to uradi.

plakanja oko zakljuchanih tema bilo k`o kishe u prashumama za vreme monsuna.

imate priliku iskoristite.
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
total: 1129, displayed: 10, page: first page previous page ... 100 101 102 103 104 105 106 107  108  109 ... next page last page of 113
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis