Romance Cafe forums

All forums

Verujete u asrologiju ...  

views: 2640, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-19 00:39
..ili da li je ovo previse slucajnosti?

PRE 8 GODINA primim stopera na Bubanj potoku u 2 nocu i povezem coveka do Nisa,mada ne primam nikada nikoga...Rec po rec saznavsi moj datum rodjenja lik poce d aprica o meni,o cerki,o sinu i o zeni...prica kao da je bar 2-3 godine ziveo sa nama..A ja prvo podsmesljiv posle zabrinut i zainteresovan istovremeno...SVE STO MI JE ISPRICAO TU NOC,A I U NATALNIM (koje je poslao posle 10 dana na adresu za sve ukucane) DESILO MI SE PRE 3 GODINE.I shvatim da moram malo verovati.Retroaktivno provalim da nikada nisam sa nekim znakovima mogao ni pivo da popijem i pocnem posle desetak min da pogadjam svima sta su u horoskopu..Ajde da pustim sad to.
Nego..ja riba,pok.otac riba,klinac riba,3 rodjena strica ribe,deda riba,pradeda riba,cukundeda riba.Svi koji su pok od pomenutih umrli u decembru.A ja 23 decembra jedva preziveo udes pre mnogo godina..pise mi u horoskopu da mi je decembar mesec i za srecu i za nesrecu tj da mi je presudan ma u kom smislu...
I tako ja od nevernika postadoh pomalo raspolozen da prvo znam sta je ko u horoskopu pre nego i 5 min izgubim na tog nekog..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2007-08-22 08:16)
..kazem ja budala kompletna
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Vronsky

VIP
#42: (2007-08-22 08:37)
Jel ima u ti vashi oroskopi znak konj ... ?
Taj sam ...
Ne, ne hvalim se ...
Samo konstatujem ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Sonya
#43: (2007-08-26 12:02)
... u sluchaju da vam je dosadno, malo razbibrige nije na odmet

www.astroskop.com/

Updated 1 time(s), Last update (Sonya) 2007-08-26 12:06

Sonya is no longer member of Romance Cafe
#44: (2007-08-26 21:52)
ova astrologija bas zanimljiva za proucavanje...

Updated 4 time(s), Last update (lily66) 2007-08-26 21:55

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Neeroon
#45: (2007-08-27 14:08)
Probam jednom da na jednom od mnogobrojnih astro linkova ukucam datum,sat i kako to vec ide i dobijam odgovor da sam ukucao nepostojeci datum,posto sam rodjen 29 februara....Ne desava se kod svih isto,ali bas me obraduju kada mi tako nesto priuste...Skontam ,pa ja i nisam mogao biti rodjen drugog dana sem tog svog,bilo bi previse obicno u startu za mane..

Nego ovom decku koji je ilustrovao vodolije (dobru su ilustraciju i nasli) verovatno treba isto sto i vama zzenama..Ne generalizujem,ali posto mi je to posao sve cure koje se eksponiraju u playboyu ili im nije problem da se slikaju gole su BI i HOMO sexualno opredeljenje...ili bar 9 od njih 10...zanimljiva statistiika....Takodje 70% muskaraca koji se drogiraju tetretanom imaju afinitete sto javno sto tajno prema sopstvenom polu...

Znaci ne gledajte slike,komsija ili komsinica ili lepa zena koja je prosla pored vas na ulici je pravi izbor,a javna publikovanja imaju svrhu,s tim da je istina o svim lepim na fotkama u casopisima,tv-u malo surova za sve one koji se napale na iste...Na kraju to je i izmisljeno za vojnicke kasete,zidove wc-a,pa i nema veze sa stvarnoscu mnogo...

Nisam rekao da ti Lana lepis postere na plocice..da ne bude ovo ono...

p.s. sta li je Neron bio u horoskopu?

Znate li kada smo vec ovde sta ste u kineskom?
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2007-08-27 15:15)
Kineski horoskop

Kineski Horoskop se pominje u mnogim legendama u kojima se može tražiti i poreklo sistema od dvanaest životinja. Jedno od tumačenja nastanka dvanaest znaka Kineskog Zodiaka glasi:

“Prema legendi, Buda je pred smrt pozvao sve životinje da ga isprate. Došlo je samo 12 životinja. Prvo je došao Pacov, zatim Bik, Tigar, Zec (ili Mačka), Zmaj, Konj, Ovca, Majmun, Petao, Pas i Vepar. Kao nagradu Buda je svaku godinu nazvao imenom jedne od tih životinja.”

Životinje Kineskog Zodiaka ne odgovaraju u potpunosti zapadnim astrološkim simbolima. U Kineskoj Astrologiji, godine se računaju u ciklusima od po 12, svakom godinom vlada drugi znak. Kineski horoskop se radi polazeći od dana i sata rođenja, ali je ipak godina presudni faktor.
INSOMNIE 32 (female, 34)
#47: (2007-08-27 15:18)
TIGAR = Strastveni, impulzivni, neumorni, katkad i bezbrižni, volite biti u centru pažnje, a istovremeno uspjevate prikriti svoje mane. Iskreni ste i velikodušni, živite za emocije, koje vrlo teško prikrivate. Lako vam opraštaju zbog vaše dobre naravi. Neki vas ljudi kritiziraju zbog toga što ste površni i dragi, ali nedorasli mnogim pothvatima i inicijativama koje se vatreno spremate poduzeti. Vaš je život obilježen pobožnim namjerama i velikim idealističkim ciljevima. Pomalo materijalistički raspoloženi, vjerujete u zajedničko vlasništvo. Uvjereni ste da kada posjedujete materijalna dobra - trebate iste prvi podijelite sa drugima. Volite igrati više životnih uloga i zbog toga vas je teško shvatiti. Sretnik ste i unatoč svemu postižete konkretne rezultate. Vrlo se lako oporavljate od depresivnih situacija i vračate na određene projekte, čak i nakon što ste preživjeli određene gubitke. Pobornik ste slobodne i univerzalne ljubavi, toliko dugo dok ste vi slobodni, a partner je vezan. Niste vjerni po prirodi i draže vam je biti u neobaveznom prijateljstvu, nego u bračnoj zajednici.

VAŠ PODZNAK JE:
ZMIJA = Možda ste silno karizmatični, što se, prije svega, ogleda u vašoj sposobnosti da uvjerite druge ljude, 'povučete' ih za sobom, te da potom oni izvršavaju akcije koje ste vi zamislili. Uza sve to, vjerojatno ste i pravi 'majstor' u prikrivenoj i diskretnoj manipulaciji, to jest upravljanju drugima. Gotovo je sigurno da jako dobro znate kada treba 'zaustiti' nešto i zatim govoriti, ali i kada trebate 'držati jezik za zubima'! No, time se ne 'iscrpljuje' lista vaših dobrih osobina: izgledno je da ste oprezni i vješti u izboru prijatelja i eventualnih suradnika - pa ste kako takvi: rođeni pobjednik!

VAŠ ELEMENT JE:
DRVO = Vi se vjerojatno vrlo često pridržavate moralnih i etičkih načela, a uz to imate čvrsto vjerujete u sebe, pa ste silno sampopouzdani. Ljudi vole vašu iskrenost i otvorenost, pa vas rado slušaju. Vi ste kao stvoreni za timski rad u kojem vam je namjenjena uloga lidera, odnosno rukovodioca. No, ni vi niste bez mana i nedostataka, pa nerijetko započinjete previše stvari odjednom, što vas, naravno, opterećuje i sprečava da mnoge od njih završite.
INSOMNIE 32 (female, 34)
Neeroon
#48: (2007-08-27 15:29)
zmaj...
#49: (2007-08-27 18:23)
JA SAM KOBILICA
winy (female, 28)
Gandalf
#50: (2007-08-27 22:33)
...drekavac...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis