Romance Cafe forums

All forums

Verujete u asrologiju ...  

views: 2646, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Neeroon
#1: (2007-08-19 00:39)
..ili da li je ovo previse slucajnosti?

PRE 8 GODINA primim stopera na Bubanj potoku u 2 nocu i povezem coveka do Nisa,mada ne primam nikada nikoga...Rec po rec saznavsi moj datum rodjenja lik poce d aprica o meni,o cerki,o sinu i o zeni...prica kao da je bar 2-3 godine ziveo sa nama..A ja prvo podsmesljiv posle zabrinut i zainteresovan istovremeno...SVE STO MI JE ISPRICAO TU NOC,A I U NATALNIM (koje je poslao posle 10 dana na adresu za sve ukucane) DESILO MI SE PRE 3 GODINE.I shvatim da moram malo verovati.Retroaktivno provalim da nikada nisam sa nekim znakovima mogao ni pivo da popijem i pocnem posle desetak min da pogadjam svima sta su u horoskopu..Ajde da pustim sad to.
Nego..ja riba,pok.otac riba,klinac riba,3 rodjena strica ribe,deda riba,pradeda riba,cukundeda riba.Svi koji su pok od pomenutih umrli u decembru.A ja 23 decembra jedva preziveo udes pre mnogo godina..pise mi u horoskopu da mi je decembar mesec i za srecu i za nesrecu tj da mi je presudan ma u kom smislu...
I tako ja od nevernika postadoh pomalo raspolozen da prvo znam sta je ko u horoskopu pre nego i 5 min izgubim na tog nekog..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#2: (2007-08-19 09:37)
...dobro,a sta je asrologija?
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Neeroon
#3: (2007-08-19 10:40)
To je ono sto si procitao ili jos bolje nauka o afrozodijacima.. A svi misle da postoje samo afrodizijaci.....
maski

VIP
#4: (2007-08-19 11:24)
... verujem da postoje energetski paterni. ljudima koji su ih uochili bile su potrebne poshtapalice za vizuelizaciju, te su ih nashli u planetama koje nas okruzzuju.... u njihovom kretanju i ciklusima....

... sumnjam da same planete ili zvezda kreiraju shemu ali su odlichni za reprezantaciju uocene pravilnosti....

...ali mrzim veliku vecinu astrologa... volim matematichare astrologe.... zzene astrologe koje misle da imaju moch zato shto su nauchile da chitaju, organski ne podnosim.
maski (female, 38)
jazzamor - travel in order not to arrive
Neeroon
#5: (2007-08-19 15:23)
...komercijalni astrolozi su nesto drugo..

Previse pravilnosti postavlja pred svakog ko ih dozivi neka pitanja,ali ima i previse 'ali' da bi generalizovali - to stoji...Pola populacije,pa i vise,nema takva iskustva,pa naravno da ne obraca paznju..ja sam se smejao i ismejavao do svoje 34 takve koji mi pomenu horoskop)

Srecom ne proucavam ga,jer bi onda morao da znam sve savrseno kao ti sto znas da pravis tortu,ali pomaze kada mi neko pomene da je vodolija,vaga,lavica,riba ili na moje zadovoljstvo bik,jarac,ovan i devica......Provereno...i dovoljno mi je toliko...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-08-19 15:23

Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2007-08-19 20:29)
ko hoce da mu gatam skidam bacam
winy (female, 28)
Neeroon
#7: (2007-08-19 21:35)
Pa naravno ja,zato sam i otvorio nebuloznu temu,uslovno receno,.....sta si cekala do sada Ne treba da mi gatas,ali sve ostalo..bacanje,skidanje..vrlo rado
p.s. a i lepo si srocila pitanje...
#8: (2007-08-19 22:04)
Znak Ribe-jedne od onih osoba koje su vam toliko drage a u isto vreme ljigave, da ne znate da li da ih izljubite ili otreskate o patos

Updated 1 time(s), Last update (INSOMNIE 32) 2007-08-19 22:05

INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Neeroon
#9: (2007-08-19 22:12)
riba / rak , a mozda i blizanac , posto je 10 min razlika samo , a ko ce verovati babici i da li su uopste imali sat pre 43 godine u porodilistu...

Ribe su pichke jadne da ti plasticnije pojasnim...ali ja sam 29 februara rodjen i ne licim na ribu

p.s. probaj to prvo...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-08-19 22:13

#10: (2007-08-19 22:41)
daj podatke za ostalo nemoj da brines znaci zelis samo skidanje i bacanje ili bacanje i skidanje ili
winy (female, 28)
total: 52, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis